soupamemanitaria

Σούπα αλά φούνγκι πορτσίνι

Σούπα αλά φούνγκι πορτσίνι

  • Μερίδες 5
  • Χρόνος μαγειρέματος 40 λεπτά

Συστατικά

  • 2 ποτήρια μανιτάρια άγρια
  • 1 ποτήρι ρύζι
  • 400 γραμμάρια νεφρά ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κύβος ζωμού λαχανικών Knorr με 25% λιγότερο αλάτι
  • 1/2 ποτήρι σέλερυ
  • 1 ποτήρι μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κουταλιά φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός
  • αλάτι
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

  1. Σε κατσαρόλα σoτάρετε το κρεμμύδι με τo Βιτάμ, προσθέτετε το σέλερυ, τα νεφρά, τα μανιτάρια και τα σοτάρετε.
  2. Προσθέτετε 5 φλιτζάνια νερό, το ρύζι, τον κύβο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν ώσπου να μαλακώσει το ρύζι.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 15 kcal
Energy (kJ) 63 kJ
Protein (g) 0.5 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 3.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 2.3 g
Sugar (g) 1.2 g
Fibre (g) 0.6 g
Fat (g) 0.3 g
Saturated fat (g) 0.0 g
Unsaturated fat (g) 0.0 g
Monounsaturated fat (g) 0.0 g
Polyunsaturated fat (g) 0.0 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 0 mg
Sodium (mg) 234 mg
Salt (g) 0.58 g
Vitamin A (IU) 36 IU
Vitamin C (mg) 2.5 mg
Calcium (mg) 13 mg
Iron (mg) 0.22 mg
Potassium (mg) 47 mg
TOP