filetovotka

Φιλέτο με βότκα

Φιλέτο με βότκα

  • Μερίδες 2
  • Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά

Συστατικά

  • 2 φιλέτα μοσχάρι
  • 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 μερίδα ζωμός βοδινού
  • 1/2 μικρό ποτήρι βότκα
  • 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι

Οδηγίες

  1. Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse, και όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
  2. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
  3. Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
  4. Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη, και ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα φιλέτα.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 3 kcal
Energy (kJ) 12 kJ
Protein (g) 0.1 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 0.7 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 0.3 g
Sugar (g) 0.0 g
Fibre (g) 0.4 g
Fat (g) 0.0 g
Saturated fat (g) 0.0 g
Unsaturated fat (g) 0.0 g
Monounsaturated fat (g) 0.0 g
Polyunsaturated fat (g) 0.0 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 0 mg
Sodium (mg) 0 mg
Salt (g) 0.00 g
Vitamin A (IU) 16 IU
Vitamin C (mg) 0.0 mg
Calcium (mg) 15 mg
Iron (mg) 0.35 mg
Potassium (mg) 14 mg
TOP