mosxarakilaxanikamoustarda

Μοσχαράκι με λαχανικά και μουστάρδα

Μοσχαράκι με λαχανικά και μουστάρδα

  • Μερίδες 4
  • Χρόνος μαγειρέματος 60 λεπτά

Συστατικά

  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 1/2 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
  • 1 μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 κιλό μοσχάρι κιλότο κομμένο σε κύβους
  • 5 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • λίγα φυλλαράκια σέλινο
  • 1 κιλό μικρά κρεμμύδια
  • 1 ψιλοκομμένο μικρό φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • αλάτι
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

  1. Σόταρε σε μια κατσαρόλα το μοσχαράκι με τη μισή ποσότητα Βιτάμ Culinesse, σβήσε με το κρασί, και ρίξε 1 φλιτζάνι νερό. Tο κρέας πρέπει να σιγοβράσει για 30 λεπτά περίπου και να πιει το ζουμί του.
  2. Όταν συμβεί αυτό, πρόσθεσε αλατοπίπερο και τα λαχανικά, εκτός από το φρέσκο κρεμμυδάκι, και σόταρέ τα με τo υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse.
  3. Διάλυσε τη μoυστάρδα σε 1 φλιτζάνι νερό και ρίξ’ τη στην κατσαρόλα.
  4. Άφησέ το στη φωτιά για άλλα 30 λεπτά και προς το τέλος ρίξε και το κρεμμυδάκι.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 158 kcal
Energy (kJ) 658 kJ
Protein (g) 4.7 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 29.9 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 23.3 g
Sugar (g) 14.9 g
Fibre (g) 6.6 g
Fat (g) 0.9 g
Saturated fat (g) 0.2 g
Unsaturated fat (g) 0.4 g
Monounsaturated fat (g) 0.1 g
Polyunsaturated fat (g) 0.2 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 0 mg
Sodium (mg) 149 mg
Salt (g) 0.37 g
Vitamin A (IU) 5516 IU
Vitamin C (mg) 41.3 mg
Calcium (mg) 101 mg
Iron (mg) 1.32 mg
Potassium (mg) 876 mg
TOP