mosxarakiragou

Μοσχαράκι ραγού με καρότα

Μοσχαράκι ραγού με καρότα

  • Μερίδες 4

Συστατικά

  • 700 γραμμάρια νουά κομμένο σε κύβους 3 εκ.
  • 3 κουταλιές Βιτάμ soft
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο
  • 2 κλαράκια θρούμπι
  • 1 σφηνάκι ελαφρύ κόκκινο κρασί (προαιρετικά)
  • 1/2 ποτήρι Pummaro ντομάτα
  • 3 καρότα κομμένα σε κομμάτια 3 εκ.

Οδηγίες

  1. Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το Βιτάμ με μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τους κύβους κρέατος και σοτάρετε ώσπου να ξανθύνουν. Ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε όλα μαζί ώσπου να γίνουν διάφανα και να μαλακώσουν. Ρίχνετε το κρασί και όταν εξατμιστεί προσθέτετε το θρούμπι, τις ντομάτες και 2 φλιτζάνια ζεστό νερό να πάρουν βράση. Ελαττώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 1 1/2 ώρα ή ώσπου να μαλακώσει το κρέας.
  2. Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα καρότα πασπαλισμένα με λίγο αλάτι. Μαγειρεύετε με ξεσκέπαστη κατσαρόλα ½ ώρα ακόμη ή ώσπου να μαλακώσουν τα καρότα και να πετύχετε μια παχύρρευστη σάλτσα. Σερβίρετε μαζί με πουρέ πατάτας.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 31 kcal
Energy (kJ) 128 kJ
Protein (g) 0.8 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 7.1 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 5.4 g
Sugar (g) 3.2 g
Fibre (g) 1.7 g
Fat (g) 0.1 g
Saturated fat (g) 0.0 g
Unsaturated fat (g) 0.1 g
Monounsaturated fat (g) 0.0 g
Polyunsaturated fat (g) 0.1 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 0 mg
Sodium (mg) 33 mg
Salt (g) 0.08 g
Vitamin A (IU) 7644 IU
Vitamin C (mg) 4.9 mg
Calcium (mg) 23 mg
Iron (mg) 0.21 mg
Potassium (mg) 188 mg
TOP