vodinofileto

Βοδινό φιλέτο ψητό

Βοδινό φιλέτο ψητό

  • Μερίδες 6
  • Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος 50 λεπτά

Συστατικά

  • 2 κουταλιές ζωμός βοδινού
  • 1½ κιλό φιλέτο βοδινό
  • 200 γραμμάρια Βιτάμ Culinesse
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

  1. Δίπλωσε τη λεπτή άκρη του βοδινού φιλέτου, δέσ’ το με σπάγκο, βάλ’ το σε ένα ταψάκι, περίχυσέ το κιόλας με λίγο Βιτάμ Culinesse και ψήσ’ το για 20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 230°C.
  2. Πασπάλισε το ψητό βοδινό φιλέτο με το σπιτικό ζωμό και το πιπέρι, χαμήλωσε τη θερμοκρασία του φούρνου σε μέτρια και συνέχισε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά περίπου, περιχύνοντας το κρέας κάθε 10 λεπτά με το Bιτάμ Culinesse (αν δεν το θέλεις πολύ ψημένο, υπολόγισε 10-12 λεπτά για κάθε μισό κιλό και άφησέ το να ψηθεί ως το τέλος σε δυνατό φούρνο, περιχύνοντας με λίγο Bιτάμ Culinesse).
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 355 kcal
Energy (kJ) 1483 kJ
Protein (g) 55.4 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 0.0 g
Sugar (g) 0.0 g
Fibre (g) 0.0 g
Fat (g) 13.3 g
Saturated fat (g) 4.4 g
Unsaturated fat (g) 0.0 g
Monounsaturated fat (g) 0.0 g
Polyunsaturated fat (g) 0.0 g
Trans fat (g) 0.0 g
Cholesterol (mg) 166 mg
Sodium (mg) 162 mg
Salt (g) 0.41 g
Vitamin A (IU) 0 IU
Vitamin C (mg) 0.0 mg
Calcium (mg) 1 mg
Iron (mg) 0.01 mg
Potassium (mg) 4 mg
TOP