snitselprasa

Σνίτσελ με πράσα

Σνίτσελ με πράσα

  • Μερίδες 4
  • Χρόνος μαγειρέματος 105 λεπτά

Συστατικά

  • 1 κουταλάκι μουστάρδα Hellmann's mild
  • 1 κιλό σνίτσελ
  • 150 γραμμάρια Βιτάμ soft
  • 2 τριμμένα κρεμμύδια
  • αλάτι
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1½ κιλό πράσα

Οδηγίες

  1. Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρέας και τα κρεμμύδια με το Βιτάμ. Όταν σoταρισθούν σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε το φαγητό 1/2 ώρα περίπου.
  2. Προσθέτετε τα πράσα, σβήνετε με το κρασί, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το φαγητό σε σιγανή φωτιά 45’ περίπου. 5’ πριν αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, διαλύετε τη μουστάρδα και την προσθέτετε στην κατσαρόλα. Σερβίρετε το φαγητό με ρύζι πιλάφι.
Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία

Διατροφικά στοιχεία
Ποσότητα ανά μερίδα
Ποσότητα ανά μερίδα
Nutrient Type Value
Energy (kcal) 432 kcal
Energy (kJ) 1807 kJ
Protein (g) 52.2 g
Carbohydrate incl. fibre (g) 28.9 g
Carbohydrate excl. fibre (g) 25.0 g
Sugar (g) 8.8 g
Fibre (g) 3.9 g
Fat (g) 9.0 g
Saturated fat (g) 2.9 g
Unsaturated fat (g) 4.9 g
Monounsaturated fat (g) 3.3 g
Polyunsaturated fat (g) 1.6 g
Trans fat (g) 0.1 g
Cholesterol (mg) 154 mg
Sodium (mg) 213 mg
Salt (g) 0.53 g
Vitamin A (IU) 2758 IU
Vitamin C (mg) 23.5 mg
Calcium (mg) 127 mg
Iron (mg) 5.99 mg
Potassium (mg) 1328 mg
TOP