Νέες μοναδικές γεύσεις Βιτάμ

Το Βιτάμ, που αποτελεί την αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για όλη την οικογένεια, το γνωρίζουμε όλοι εδώ και πολλά χρόνια. Το απολαμβάνουμε στο πρωινό μας και ταυτόχρονα δημιουργούμε τις αγαπημένες μας συνταγές. Στην οικογένεια του Βιτάμ έρχονται να προστεθούν νέες πρωτότυπες και ξεχωριστές γεύσεις! Πρόκειται για τις 2 νέες γεύσεις με έλαιο καρυδιού και έλαια καρύδας και αμυγδάλου.


Με τα νέα προϊόντα ΒΙΤΑΜ μπορείτε να ξεκινήσετε γευστικά το πρωινό σας, αφού είναι ιδανικά για επάλειψη. Αυτό είναι μόνο η αρχή! Αποτελούν επιπλέον ιδανικά υλικά για χρήση στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στις δημιουργίες σας. Εκτός από τη μοναδική γεύση, προσφέρουν και την εγγυημένη ποιότητα και την υψηλή διατροφική αξία του Βιτάμ, που χρόνια τώρα εμπιστεύεστε. Επιπλέον, είναι 100% φυτικά, κάτι που τα καθιστά ξεχωριστά!


Το Βιτάμ με έλαιο καρυδιού περιέχει 15% έλαιο καρυδιού, έχει κρεμώδη υφή και αφήνει μια επίγευση καρυδιού, απαλή σαν τη βελούδινη υφή του. Είναι ιδανικό για το σάντουιτς που θα πάρετε μαζί σας στη δουλειά ή για το κολατσιό των παιδιών. Φυσικά αποτελεί και υπέροχο συνδυασμό με τυρί πάνω σε κράκερ, όπως επίσης αναβαθμίζει τον  πουρέ πατάτας ή την καρυδόπιτα!


Αν πάλι διαλέξετε το Βιτάμ με έλαια καρύδας και αμυγδάλου, που περιέχει 5% έλαιο καρύδας και 10% έλαιο αμυγδάλου θα διαπιστώσετε την επίσης απαλή κρεμώδη υφή του. Δημιουργήστε cupcakes και τρουφάκια, τα οποία θα λατρέψουν τα παιδιά. Φυσικά μπορείτε να το απολαμβάνετε και στο πρωινό σας , πάνω σε ψωμί με μαρμελάδα ή μέλι. 


Είτε πάνω στο ψωμί, είτε μέσα σε μαγειρικές και ζαχαροπλαστικής δημιουργίες, τα Βιτάμ με φυτικά έλαια, θα κερδίσουν ξεχωριστή θέση στο καθημερινό σας τραπέζι!


TOP